torstai 29. joulukuuta 2016

JOULUTUNNELMAA


Niin on mukamas ja ihan oikeasti ollut joulukiireitä, että en ole ehtinyt edes vilkaista blogiini päinkään. Nyt kuitenkin joululta alkaneesta lomastani on ollut se hyöty, että saan tehtyä näitä kivojakin juttuja...esim. kirjoittaa tätä blogia.
Joulun olimme vain tässä kotona. Saimme tänne lomailemaan opiskelijamme ja talossamme kuuluu taas askelia yläkerrastakin. Tosin yksi tyttäristämme matkusti jouluksi Viroon viettämään Ukrainalaista joulua. Haikealtahan se tuntui tavallaan , mutta joskus näistä lintusista pitää välillä osan vapaaksikin päästää.
Töissä olin ihan aatonaattoon saakka, joten kotimme koristautui vasta aatoksi joulukuosiin yhteisvoimin, ja siinä samalla leivoimme esikoisen kanssa pari kakkua, joulutorttuja ja pipareita.
Ja simsalabim ...uunista tuleva jouluntuoksu, joululaulut, kynttilät, tähdet, metsästä tuotu joulukuusi ja  joulu oli siinä.
Jouluksi kaivan nämä suloiset vanhat joulukortit, jotka ovat vuosikymmeniä sitten lähetetty tähän taloon silloisille asukkaille. Näin kauniita ja herkkiä joulukortteja ei varmaan saa enää muuta kuin jostakin vintage-kaupasta.Lisäksi eteisen pienen pöydän päälle on jo vuosia laitettu lasten askartelemat joulutontut taloineen.
Ja koska meillä on ilo omistaa maailman parhaat naapurit ja monta, monta muutakin hyvää ystävää , niin tänäkin vuonna päätimme antaa heille mieheni tekemät kukkatervehdykset. Minäkin sain taas omani, tällä kertaa vanhaa emalipottaan istutettuna.


                                             Tästä onkin hyvä jatkaa kohti Uutta-vuotta!   
                                      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti